Klubben

Dybvad Boldklub startede i 1906 og har således eksisteret i over 100 år. Klubben startede i det små, men har i dag ca. 250 aktive medlemmer.

Dybvad Boldklub er en klub for alle, og vi satser på at tilbyde fodbold og håndbold i alle ungdomsrækker, og har derudover fodboldhold i serie 4 og 5. Ungdomsrækkerne i fodbold tilbydes i et samarbejde mellem Dybvad, Hørby, Flauenskjold og Klokkerholm (DHF og K). Dybvad og Flauenskjold samarbejder på håndboldsiden med det formål at blive ved med at kunne tilbyde hold til alle aldersgrupper.

Desuden er der for de allermindste (3-6 årige) et tilbud om at gå til boldleg i samarbejde med Dybvad Børnehave. Børnene bliver fulgt over i hallen, hvorfra de så kan afhentes af forældrene.

Dybvad Boldklub har en del arrangementer i løbet af året for at skaffe penge til klubben og ungdomsarbejdet. Af faste arrangementer kan nævnes Idrætsugen, Dybvads erhvervsmesse hvert 3. år og kiosken ved Hjallerup Maskinforretnings Åbent Hus.